Ισοπαλίες σε ποσοστό 85% στο Euro2020

Ισοπαλίες σε ποσοστό 85% στο Euro2020

Η 3η ημέρα του Euro ήταν η πιο «χορταστική» από άποψη τερμάτων και θεάματος μέχρι την επόμενη. Ο 3ος όμιλος είναι αυτός που ξεχώρισε μέχρι στιγμής προσφέροντας μας δύο αγώνες με over3.5. 

Οι Ολλανδοί έκαναν τα εύκολα, δύσκολα και παραλίγο να χάσουν μέσα από τα χέρια τους την νίκη επί των Ουκρανών που ισοφάρισαν σε 2-2 με 2 τέρματα μέσα σε 4’. Τελικά, ο δεξιός φουλ μπακ Ντάμφρις ήταν αυτός που έδωσε την λύση με τέρμα στο 85’ (3-2). 

Οι Αυστριακοί κέρδισαν για 3η σερί φορά τη Βόρεια Μακεδονία (3-1) τα τελευταία δύο χρόνια και θα παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου με τους Ολλανδούς σε λίγες ημέρες. 

Η είδηση, όμως, της χθεσινής ημέρας ήταν το σπάσιμο της κατάρας από τους Αγγλους. Η νίκη επί των Κροατών ήταν η πρώτη τους σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους Αγγλους οπαδούς να φωνάζουν στους δρόμους του Λονδίνου ακόμα πιο δυνατά πλέον το: «It’s coming home». 

Οι αναμετρήσεις της ημέρας

Για σήμερα, Δευτέρα, το πρόγραμμα του Euro2020 εμπεριέχει 3 αναμετρήσεις. Ξεκίνημα, με το Σκωτία-Τσεχία του 4ου ομίλου, με τους Σκωτσέζους να αγωνίζονται εντός έδρας (Γλασκώβη) όπου είναι αήττητοι στο 76% των αγώνων που έχουν πάρει μέρος. 

Ενδιαφέρον αναμέτρηση το Πολωνία-Σλοβακία για τον 5ο όμιλο, με την ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να έχει τον πρώτο λόγο, μετρώντας παράλληλα 9 under σε 9 παιχνίδια ομίλων Euro. 

Τέλος, το βράδυ διεξάγεται ο σημαντικότερος αγώνας της ημέρας, με τους Ισπανούς να είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους Σουηδούς. 

Το στοίχημα της ημέρας

Στις 7 μέχρι στιγμής αναμετρήσεις Euro2020 το αποτέλεσμα που κυριαρχεί σε μεγάλα ποσοστά είναι το «Χ ημίχρονο», το οποίο εμφανίστηκε σε 6 αναμετρήσεις κάτι που αναλογεί σε 85% ποσοστό. 

Κάτι λογικό, καθώς είναι οι πρώτοι αγώνες των ομάδων στο τουρνουά και στην προσπάθειά τους να βρουν ρυθμό και αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, συνήθως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους τουλάχιστον στο πρώτο μέρος. 

Με την ίδια λογική προκύπτει και η πρόταση της ημέρας από την πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος και το Σκωτία-Τσεχία. Ομάδες σχεδόν ισοδύναμες, όπως άλλωστε δείχνουν και οι αποδόσεις του αγώνα. 

Θεωρούμε πως η δύναμη της έδρας των Σκωτσέζων πιθανότατα θα εξισορροπηθεί από την μεγαλύτερη ατομική ποιότητα που διαθέτουν οι Τσέχοι. 

Σκωτία - Τσεχία
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: «Χ ημίχρονο»
Απόδοση: 1.90

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα