Σε ρυθμούς φιέστας ο Ολυμπιακός, σε αναζήτηση προπονητή ο Παναθηναϊκός

Σε ρυθμούς φιέστας ο Ολυμπιακός, σε αναζήτηση προπονητή ο Παναθηναϊκός

Η φιέστα της απονομής του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, αύριο στο Γ. Καραϊσκάκης είναι η μοναδική εκκρεμότητα για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά την οριστικοποίηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, με τον Παναθηναϊκό να μένει εκτός.
Ο Λάζλο Μπόλονι αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των play off, μετά την αποτυχία των «πράσινων» να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εκπρόσωπος της διοίκησης του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες. «Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια» ανέφερε.

Στον Ολυμπιακό, τα βλέμματα είναι στραμμένα στη φιέστα της κατάκτησης, του 46ου πρωταθλήματος και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε γι’αυτό τον λόγο όλους στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ευχάριστα νέα στον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς Ελ Καντουρί, Κρέσπο και Καγκάβα προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Η προπόνηση είχε και την ευχάριστη στιγμή, με τους παίκτες να… εύχονται χρόνια πολλά στον Πάμπλο Γκαρσία και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, με το παραδοσιακό φατούρο.

ΑΕΚ και Άρης ολοκληρώνουν αυτή την ώρα την προετοιμασία τους, για τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.



 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα