Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε αυτή την ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε αυτή την ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κλαούντιο Ραϊμόντι, ο οποίος εργάζεται στη Sport Mediaset, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιθυμεί να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, το πλάνο του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι να παίξει και την επόμενη σεζόν στη Γιουβέντους και όταν λήξει το συμβόλαιό του να γυρίσει στη πατρίδα του. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, προγραμματίζει να αγωνιστεί για δύο χρόνια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ και έπειτα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στην ομάδα με την οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Να θυμίσουμε πως ο Ρονάλντο απέκτησε πρόσφατα έναντι 7,2 εκατ. ευρώ το πιο ακριβό σπίτι στη Λισαβόνα. Το τελευταίο απόκτημά του είναι μια εντυπωσιακή οικία 287 τ.μ. ευάερη και ευήλια. Και πολλά μπάνια διαθέτει και πισίνα εσωτερική και εξωτερική και τζακούζι και γυμναστήριο και απ' όλα τα καλά.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 14 πολυτελών κατοικιών και του κόστισε περίπου 7,2 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ποσό.. αμελητέο μπροστά στα 100 εκατομμύρια ευρώ που βγάζει κάθε χρόνο. 


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα