Πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για Παρί και Τσέλσι

Πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League για Παρί και Τσέλσι

Στο Champions League, η Παρί Σεν Ζερμαίν και η Τσέλσι είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Η τετράδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο συμπληρώνεται απόψε με τις αναμετρήσεις Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης.
Με μια κραυγή εκτόνωσης υποδέχθηκε ο Νεϊμάρ το σφύριγμα της λήξης που έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ παρά την ήττα με 1- 0 από την Μπάγερν στο Παρίσι από το γκολ που πέτυχε ο Τσούπο Μοτίνγκ στο 40’ λεπτό.

Κι αυτό γιατί ο βραζιλιάνος άσος μπορούσε να ήταν ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του με τρία δοκάρια σε διάστημα πέντε λεπτών. Το πρώτο στο 34’ και με την παρέμβαση του Νόϊερ, το δεύτερο στο 37’ με εξαιρετική κίνηση και σουτ και το τρίτο στο 39’ σε μεταβίβαση πάρε – βάλε του Μπαπέ.

Στα αποδυτήρια γιορτή. Ο Αραβας μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της γαλλικής ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί συνεχάρη προσωπικά τους παίκτες που χόρευαν ανεβασμένοι σε ένα τραπέζι…

Η Παρί Σεν Ζερμέν προκρίθηκε χάρη στη νίκη 3-2 την προηγουμένη εβδομάδα στο Μόναχο αλλά ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποποιήθηκε το χαρακτηρισμό φαβορί, πάρα το γεγονός ότι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα και την κάτοχο του τροπαίου γερμανική ομάδα.

«Νομίζω ότι όσες ομάδες προχωρήσουν στα ημιτελικά θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν το κύπελλο» σημείωσε ο προπονητής της Παρί.

Η Μπαγερν σάρωσε τους τίτλους το 2020, και η απουσία του Λεβαντόφσκι και άλλων πρωτοκλασάτων παικτών δεν ήταν άλλοθι για τον Φλικ.

«Είναι κρίμα. Αλλά στο τέλος, πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Προκρίθηκε η Παρί στους ημιτελικούς; Συγχαρητήρια» πρόσθεσε ο τεχνικός των «Βαυαρών».

Στην Ανδαλουσία, το καταπληκτικό γκολ του Ιρανού Ταρέμι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη 1-0 στην Πόρτο, ωστόσο το εισιτήριο για την τετράδα πήρε η Τσέλσι έχοντας πλεονέκτημα από το υπέρ της 2-0 του πρώτου αγώνα στο ίδιο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα