Εισήγηση κόλαφος για την ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Εισήγηση κόλαφος για την ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ εισηγήθηκε την επιβολή πολύ αυστηρών ποινών στην ΠΑΕ και σε φυσικά πρόσωπα της ΑΕΚ, για φερόμενη εμπλοκή της Ένωσης στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας.


 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η έκθεση του τμήματος Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας προτείνει αφαίρεση 10 βαθμών από την Ένωση και αποκλεισμό εφ΄ όρου ζωής από την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο για τρία πρόσωπα.

AEK: «Ξεκάθαρα στημένη διαδικασία»
Την οργή της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσαν οι εξελίξεις στη γνωστή υπόθεση της «Ένωσης Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας». Από χθες αργά το βράδυ διέρρευσε η εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία (εισήγηση) προτείνει ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα για το Δημήτρη Μελισσανίδη, το συνεργάτη του Γιάννη Παπαδόπουλο και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαϊας Αγγελο Δανιήλ. Σύμφωνα με την καταγγελία της «Ένωσης Πολιτών» (που δεν υπάρχει ως σωματείο στα μητρώα της ΕΠΣ Καρδίτσας και της ΕΠΟ) τα πρόσωπα αυτά προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τις εκλογές της ΕΠΟ το 2016. 

Όπως ήταν φυσικό η ΠΑΕ ΑΕΚ αντέδρασε έντονα, μολονότι δεν υπάρχει παραπομπή αλλά απλώς μία έκθεση προς την Επιτροπή. Το γεγονός όμως ότι όλες οι διαδικασίες κινήθηκαν με ταχύτητα... εξπρές αποτελεί -σύμφωνα πάντα με τους «κιτρινόμαυρους»- ακόμα μία ένδειξη ότι πρόκειται για μια κατασκευασμένη και μεθοδευμένη υπόθεση, η οποία είχε στηθεί βιαστικά πριν από τις πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ. 

«Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς» είναι η θέση της ΠΑΕ. Παράλληλα, εγείρονται τεράστια ερωτηματικά για τη διαρροή της εισήγησης Αθανασίου αφού η διαδικασία είναι πλήρως εμπιστευτική και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί με την οριστική παραπομπή στο ακροατήριο. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίον της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας. Γενικά στην Ένωση θεωρούν κατασκευάστηκε μία υπόθεση με προφανή στόχο να δημιουργηθεί ανωμαλία στην ΑΕΚ, από πρόσωπα που δεν ικανοποιήθηκαν από το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ. 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί ότι η έρευνα για την καταγγελία της «Ένωσης Πολιτών» περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. «Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσοι επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας» είναι η κυρίαρχη σταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του συλλόγου

ΑΠΕ ΜΠΕ 
 
 
 

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα