Βόλος – ΑΕΚ 1-0: Έχασε αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η Ένωση

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0, από τον Βόλο, αλλά σε συνδυασμό με το 4-2 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο 34ο λεπτό ο Τσιτώντας ανατρέπει τον Νίνη στην περιοχή και ο διαιτητής Τζοβάρας καταλογίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δουβίκας που ευστόχησε για το 1-0 υπέρ του πολύ καλού Βόλου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό.

Ένα γκολ επιπλέον ήθελαν οι γηπεδούχοι για την πρόκριση και έφτασαν κοντά στο 2-0 με σουτ του Μπαρτόλο στο 39 και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Η Ένωση με τη νίκη 4-2 στον πρώτο αγώνα κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά παρά την ήττα.

Ο ΠΑΣ του Γιαννίκη ήταν εξαιρετικός στη Λεωφόρο. Με ωραίο ποδόσφαιρο δύο γρήγορα γκολ στο δεκάλεπτο, έβαλε τις βάσεις πρόκρισης, αφού πλέον οι γηπεδούχοι ήθελαν τέσσερα γκολ, δίχως όμως να πείθουν με την απόδοσή τους και οι παίκτες να ξεσπούν νευριασμένοι στα αποδυτήρια.

Οπαδοί πήγαν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και είχαν έντονο διάλογο με τους παίκτες και το τεχνικό τημ. Στο πρότζεκτ του Βοτανικού η ΠΑΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες από τις μακέτες του έργου και το νέο γήπεδο της ομάδας.

Την τετράδα της διοργάνωσης συμπληρώνει ο ΠΑΟΚ, μετά το 1-1 με τη Λαμία και τη νίκη του 5-2 στην Τούμπα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα