Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν

Έτοιμος για την αποψινή μεγάλη μάχη με την Αϊντχόφεν (22:00) είναι ο Ολυμπιακός. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με το 4-2 του πρώτου αγώνα, συν τον Ρούμπεν Σεμέδο που εξέτισε την ποινή του.
Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας ως αβαντάζ το 4-2 του πρώτου αγώνα, θα παραταχθούν στο Philips Stadion, με στόχο να σφραγίσουν την πρόκρισή τους στους 16 του Europa League. Ενα σπουδαίο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο να έχει προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στην Αθήνα με την πρόκριση στης αποσκευές τους.

Στη ρεβάνς με την ολλανδική ομάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τους Πειραιώτες με 4-3-3. Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Σα, με τους Λαλά, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Στην τριάδα των χαφ θα βρίσκονται οι Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Καμαρά, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων πριν από μία εβδομάδα, ο Ρούμπεν Σεμέδο επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας αντί του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ήταν τιμωρημένος και είχε χάσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη.

Συνοπτικά η 11άδα: Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα