Ισοπαλία στο Περιστέρι, ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – Άρης

Ατρόμητος και Λάρισα έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την 23η αγωνιστική, στην οποία ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στο Περιστέρι, η ΑΕΛ προηγήθηκε του Ατρομήτου στο 44’ χάρη σε αυτό το γκολ του Ακούνια, ενώ το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 76’, μετά από σουτ του Αμίρ Αγκάγιεβ.

Στο αυριανό πρόγραμμα του πρωταθλήματος ξεχωρίζει η μονομαχία του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του σημαντικού ματς.

Στον Άρη, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γκάμα μαζί τον τραυματία Ματίγια, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά ο Λούκας Σάσα. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, για απειλές κατά της ζωής του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί αύριο τη Λαμία στην Τούμπα. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Βιεϊρίνια, ενώ αντίθετα, στη διάθεση του Ουρουγουανού προπονητή τέθηκε ο Μπάμπα Ραχμάν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής, ΠΑΟΚ – Λαμία και Βόλος – Απόλλων Σμύρνης στις 15:00, ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ στις 17:15 και Ολυμπιακός – Άρης στις 19:30, ενώ τη Δευτέρα, η αυλαία πέφτει με το ματς Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός, στις 19:30.

Στο «τριφύλλι», η συμμετοχή του Πούγγουρα στο ματς του Αγρινίου κρίνεται αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

https://www.megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα