Παναθηναϊκός: Καθυστερεί ελαφρώς η πρόσληψη του Κάτας

Παναθηναϊκός: Καθυστερεί ελαφρώς η πρόσληψη του Κάτας

Το προγραμματισμένο ραντεβού του Όντετ Κάτας με την ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ για σήμερα (10/1) αναβλήθηκε με αποτέλεσμα να καθυστερεί κάπως την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από μέρους του αλλά να μην επηρεάζει τη συμφωνία.

Παναθηναϊκός και Όντετ Κάτας έχουν συμφωνήσει σε όλα ώστε ο 46χρονος προπονητής να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, αλλά απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν. Ο Κάτας αποτελεί εκτός από προπονητή της Χάποελ Ιερουσαλήμ και ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, η οποία τον Φεβρουάριο έχει να δώσει δύο ματς για τα προκριματικά του Eurobasket 2022, όπου ήδη έχει όμως έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

Το ζήτημα είναι πως το ίδιο διάστημα ο Παναθηναϊκός θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και ο Κάτας θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα, οπότε πρέπει να βρεθεί λύση με την ομοσπονδία μπάσκετ του Ισραήλ. Οι δύο πλευρές είχαν κανονίσει να συναντηθούν σήμερα (10/1) αλλά το ραντεβού πήρε αναβολή, ενώ ταυτόχρονα ο Κάτας προσπαθεί να λύσει τη συνεργασία του και με την Χάποελ.

Σύμφωνα πάντως με όσα μεταφέρονται από το Ισραήλ θα βρεθεί άμεσα η «χρυσή τομή», και μετά το ματς της Τετάρτης (13/1) της Χάποελ με την Τουρκ Τέλεκομ, ο Κάτας θα αναχωρήσει για Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. 

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα