Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Τρέλα στο Περιστέρι με απίστευτη σφαλιάρα ανατροπής στους Θεσσαλονικείς

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Τρέλα στο Περιστέρι με απίστευτη σφαλιάρα ανατροπής στους Θεσσαλονικείς

Χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2021! Ο δικέφαλος του Βορρά κρατούσε το «διπλό» στα χέρια του, βλέποντας τον Ουάρντα να σκοράρει στο 82’ κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά στο φινάλε… λιποθύμησε, δέχθηκε δυο γκολ και ηττήθηκε με το απίστευτο 3-2.

Τεράστια νίκη με τρομερή ανατροπή για τον Ατρόμητο. Οι Περιστρεριώτες εμφάνισαν ένα κακό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και βρέθηκαν… φάτσα με μια ακόμα ήττα. Η ομάδα του Κάναντι όμως ξύπνησε, έφερε δυο φορές το ματς στα ίσα και πήρε τη νίκη (3-2) με γκολ στο φινάλε του αγώνα.

Το ματς χάρισε… συγκινήσεις με την έναρξη του, αφού οι δυο ομάδες έχασαν με το «καλημέρα» φάσεις για να σκοράρουν. Ο ΠΑΟΚ είδε τον Σφιντέρσκι να απειλεί στο 4’ και στο 14’, ενώ ο Ατρόμητος είχε τη δική του σημαντική στιγμή στο 5’ με την κεφαλιά του Σάλομον.

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο 15’ τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σβαμπ έπιασε ην γυριστή κεφαλιά και η μπάλα πήγε στα απλωμένα χέρια του Κωτσόπουλου. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και όχι ο Βιεϊρίνια, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

Ο Ατρόμητος συνέχισε να δέχεται πολύ εύκολα φάσεις. Το 0-1 ήρθε τελικά στο 22’. Ο Τζόλης έβγαλε» συστημένη» σέντρα για τον Sφιντέρσακι και ο Πολωνός σκόραρε με κεφαλιά λίγο πριν από τη μικρή περιοχή των Περιστεριωτών.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν λίγο πιο… ζωντανοί επιθετικά, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, αλλά ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» και στο 40’ το γκολ. Ο Μανδάς (αντικατέστησε λίγο νωρίτερα τον Γιαννούλη, που είχε πρόβλημα στον ώμο) έδιωξε εντυπωσιακά την κοντινή κεφαλιά του Σφιντέρσκι.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του ματς και στην επανάληψη, αλλά είδε τον Μανδά να έχει «μεγάλη» επέμβαση σε σουτ του Σφιντέρσκι στο 54’. Έξι λεπτά αργότερα, ο Κάναντι πέρασε στο ματς τον Μουνίθ. Ο Ισπανός τον δικαίωσε στο 64’. Η… σουτάρα που έκανε, νίκησε τον Πασχαλάκη για το 1-1. Στη φάση, ο Γιαννούλης έκανε πάσα πάνω του.

Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε πιο ανταγωνιστικός μετά την ισοφάριση και με αναπτερωμένο ηθικό. Ακολούθησαν κινήσεις από τους δυο τεχνικούς, πριν το ματς μπει στην τελική του ευθεία. Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επίθεση για το γκολ της νίκης και το πέτυχε στο 81’ με τη συνεργασία δυο αλλαγών του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Νινούα εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ουάρντα έπιασε κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, χωρίς καν να πηδήξει και έκανε το 1-2.

Το ματς όμως δεν τελείωσε εκεί. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βγάζει αμυντικά προβλήματα, στο 85’ Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε απίστευτη ντρίμπλα στον Γιαννούλη, γύρισε στον Μάτιτς που έκανε… τσαφ αλλά για καλή του τύχη η μπάλα στρώθηκε στον Χαρίση που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Πασχαλάκη

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα