Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό ο Κάτας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού κι εκτός απρόοπτου αυτός θα είναι ο Όντεντ Κάτας.
Ο Ισραηλινός τεχνικός φέρεται πως έπεισε τους ανθρώπους της Χάποελ Ιερουσαλήμ να του επιτρέψουν ν΄ αποχωρήσει από το σύλλογο πριν τη λήξη του συμβολαίου του για να υπογράψει στους «πράσινους», με το ματς απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ στις 13/01 να είναι το τελευταίο του ως head coach της ομάδας.

Ο 46χρονος θα είναι ο διάδοχος του Γιώργου Βόβορα στον πράσινο πάγκο, επιστρέφοντας στην ομάδα με την οποία ως παίκτης πριν από δύο 10ετίες είχε πανηγυρίσει ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Από τη στιγμή που ο Κάτας έπεισε τους ανθρώπους της Χάποελ για τον τρόπο της αποδέσμευσής του, το μόνο που απομένει είναι η έλευσή του στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο «τριφύλλι». Η συμφωνία του με την ελληνική ομάδα αφορά σε συνεργασία για έξι μήνες με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα μάλιστα με Sport5 στο Ισραήλ, ο Κάτας θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Χάποελ την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδαςε του απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ για το Basketball Champions League.

Δεδομένου ότι ακολουθεί διαβολοβδομάδα στην EuroLeague, ο Κώστας Χαραλαμπίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου των πρασίνων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Basket League, αλλά και τις δύο επόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της ομάδας, με Βιλερμπάν (εντός) και Φενέρμπαχτσε (εκτός).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα