Μίκαελ Σουμάχερ: Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια σταμάτησε ο χρόνος

Μίκαελ Σουμάχερ: Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια σταμάτησε ο χρόνος

Μία ημέρα σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια σταμάτησε ο χρόνος για όλους τους οπαδούς της Φόρμουλα 1, καθώς έκανε το γύρο του κόσμου η είδηση ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Εκείνη την αποφράδα ημέρα της 29ης Δεκεμβρίου του 2013, ο θρύλος της F1, που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ, βγήκε εκτός πίστας με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ένα βράχο και να πέσει με το κεφάλι σε έναν άλλον.

Κατευθείαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ μετά έπεσε σε κώμα.

Βγήκε από την κατάσταση αυτή σχεδόν έξι μήνες μετά, στις 16 Ιουνίου 2014, και μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Λωζάνη της Ελβετίας.

Οι πληροφορίες για την υγεία του ακόμα και σήμερα είναι πολύ περιορισμένες, καθώς η οικογένειά του δε θέλησε να δώσει παραπάνω στοιχεία.

Φήμες λένε πως πάσχει από οστεοπόρωση και έχουν ατροφήσει οι μύες του, ενώ είχε διαρρεύσει ότι θα έκανε επέμβαση με βλαστοκύτταρα, αλλά ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού.

Ο στενός φίλος του Γερμανού και πρώην αφεντικό της Ferrari αποκάλυψε πως επισκέπτεται συχνά τον Σουμάχερ.

«Βλέπω τον Μίκαελ πολύ συχνά, μία ή δύο φορές το μήνα. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: δίνει μάχη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτός από τους στενούς του φίλους, κανείς δεν έχει δει τον Σουμάχερ. Ο λόγος είναι ότι πριν από μερικά χρόνια η είδηση ότι κάποιος έχει φωτογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή από κοντά έγινε αμέσως viral, με τον κάτοχο να ισχυρίζεται ότι επιθυμεί να την πουλήσει έναντι 1 εκατ. ευρώ.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα