ΠΑΟΚ: Η Όσιγιεκ γλυκοκοιτάζει τον Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Η Όσιγιεκ γλυκοκοιτάζει τον Τσόλακ

Η περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως ενδιαφέρει την Όσιγιεκ. Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Κροατία.

Ο Αντόνιο Τσόλακ δεν έχει καταφέρει ακόμα να… δικαιώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ σε 19 εμφανίσεις και αυτή τη στιγμή εμπλέκεται σε «σενάρια» με ομάδες από την Κροατία.

Μετά την πρώτη του βαθμολογικού πίνακα στην Κροατία, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να δείχνει και η «συγκάτοικος» της, Όσιγιεκ.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως η Όσιγιεκ προσπάθησε να κάνει την έκπληξη, προσπαθώντας για την απόκτηση του Μάριο Μάντζουκιτς, αλλά τελικά δεν κατάφερε και πλέον κοιτάζει την περίπτωση του Αντόνιο Τσόλακ.

«0 27χρονος επιθετικός, που άφησε τη Ριέκα για τον ΠΑΟΚ έναντι τριών εκ. ευρώ τον Σεπτέμβριο, θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στην Όσιγιεκ» αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιστοσελίδας “24sata.hr”, καταλήγοντας:

«Ο Τσόλακ δεν μπορεί να βρει καλά αγωνιστικά λεπτά στην Ελλάδα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ψάχνει ένα νέο περιβάλλον στο οποίο θα έχει πιο σημαντικό ρόλο. Επιπλέον, θέλει να βρίσκεται στη λίστα του Ζλάτκο Ντάλιτς, προκειμένου τα 24 λεπτά που αγωνίστηκε στο φιλικό με την Τουρκία, να μην είναι τα μοναδικά του με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας».

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα