Europa League: Οδυνηρή ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Τραγική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις ήττες-αποκλεισμούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης ουσιαστικά πέταξε στα ματς με την Ομόνοια, τις περισσότερες πιθανότητες που είχε για τους 32 του Europa League.

Η Ομόνοια έβαλε τέλος στα όνειρα του ΠΑΟΚ για ευρωπαϊκή συνέχεια, καθώς τον κέρδισε στην Κύπρο με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε αντίδραση στο γρήγορο γκολ του Κακουλή και μετά το 10o λεπτο πίεσε την εστία του Φαμπιάνο για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 39′ με υπέροχο τελείωμα του καλύτερου του παίκτη, του νεαρού Τζόλη.

Η Ομόνοια τον περίμενε στην άμυνα και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να νικήσει τον Ζίφκοβιτς, που κράτησε ακόμη και σε διπλό τετ α τετ, όπως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ πολιορκούσε την εστία της, το γκολ δεν ήρθε και ο Ελ Καντουρί έκανε διπλό λάθος, χάνοντας την μπάλα και ανατρέποντας στη συνέχεια το Λοϊζου, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 από το πέναλτι ο Ζόρντι Γκόμεθ στο 84′.

Η πρώτη νίκη της Ομόνοιας, σε συνδυασμό με τη νίκη της PSV στην Ισπανία με το γκολ του Μάλεν, δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ έστω να διεκδικήσει στο φινάλε του ομίλου με νίκη επί της Γρανάδα, τη 2η θέση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα