ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ευρωπαϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ευρωπαϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ!

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τη μάχη τους στους ομίλους του Europa League, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρούνται μεταξύ τους στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Superleague.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη απώλειες στο πρωτάθλημα κι έτσι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αρνητικό αποτέλεσμα, ούτε στο μεταξύ τους ντέρμπι, στο οποίο δεν έχει υπάρξει νικητής τα τελευταία τρία χρόνια, στην έδρα της Ένωσης.

Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον 8 βαθμούς και είναι στο -5 από τον Άρη και την κορυφή της βαθμολογίας, με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η ΑΕΚ έχει 6 βαθμούς, αλλά με δύο παιχνίδια μείον, αφού αναβλήθηκε και η πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σάχοβ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ουαγκέ, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Γιαννούλης, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Βασιλαντονώπουλος, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Μαχαίρας, Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα

Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Μάτος, Γιαννούλη, Σβαμπ, Εσίτι, Τζόλης, Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσόλακ.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα