Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας! Θετικός στον κορονοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας! Θετικός στον κορονοϊό παίκτης του Ολυμπιακού

Σε νέα αναβολή οδηγείται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Συναγερμός στους ερυθρόλευκους.

Ο κορονοϊός “χτύπησε” τον Ολυμπιακό και οδηγεί τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε αναβολή! Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα, βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό που υπεβλήθησαν οι παίκτες των “ερυθρολεύκων”.

Ως αποτέλεσμα θεωρείται πλέον απίθανο να διεξαχθεί κανονικά ο προγραμματισμένο για αύριο (30/8) τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το ενδιαφέρον, πλέον, στρέφεται στο πότε θα οριστεί το ματς και με βάση όσα έχουν διαρρεύσει προς το παρόν, η ΕΠΟ θέλει αυτό να συμβεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένο ότι νωρίτερα υπάρχουν αγώνες της εθνικής ομάδας, κόντρα σε Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9), ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι να οριστεί ο τελικός για τις 12 Σεπτεμβρίου και να μετατεθεί η έναρξη της Super League 1.

Πέρα από την ημερομηνία, πάντως, θέμα υπάρχει και με την έδρα του παιχνιδιού, αφού το ΟΑΚΑ δε θα είναι διαθέσιμο από βδομάδα λόγω των έργων συντήρησης του χλοοτάπητα. Έτσι, υπάρχουν φήμες ότι τελικά μπορεί να οριστεί -αν το ματς γίνει στις 12 Σεπτεμβριου- ως έδρα η Ριζούπολη. Εκεί που ήταν προγραμματισμένο να γίνει αρχικά το παιχνίδι δηλαδή, μέχρι που αντέδρασε ο Ολυμπιακός.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα