Παναθηναϊκός – Λαμία: Προβλημάτισαν και ηττήθηκαν οι πράσινοι! Πρώτη ήττα στα φιλικά

Παναθηναϊκός – Λαμία: Προβλημάτισαν και ηττήθηκαν οι πράσινοι! Πρώτη ήττα στα φιλικά

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλή εικόνα και παρά τη βελτίωσή του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Λαμία στο Κορωπί, ηττήθηκε με 0-1. 

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των “πρασίνων”, στο Κορωπί.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Κωστίκας με πέναλτι στο 85΄, μετά από χέρι του Καραγιάννη εντός περιοχής. Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό του “τριφυλλιού”, ο Ντάνι Πογιάτος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον Καρλίτος, ο οποίος έπαιξε ξανά σε ματς μετά από 8,5 μήνες, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε και ο Σάντσες. 

Οι πολλές δοκιμές του Ισπανού τεχνικού αποτελούν σίγουρα ελαφρυντικό για την εικόνα του “τριφυλλιού”, αλλά δεν παύει να προβληματίζει το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι, που ήταν καλά στημένοι αμυντικά, δημιούργησαν και περισσότερες ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης (63′ Χριστογέωργος), Σάντσες (46′ Σαμαράς), Βέλεθ (46′ Πούγγουρας), Σένκεφελντ (63′ Καραγιάννης), Λαζαρίδης (46′ Ζαγαρίτης), Κουρμπέλης (46′ Αλεξανδρόπουλος), Αγιούμπ (71′ Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (46′ Εμμανουηλίδης), Αθανασακόπουλος (63′ Σερπέζης), Καρλίτος (46′ Σαβιέρ), Μακέντα

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Σκόνδρας (56′ Προβιδάκης), Αντέτζο (80′ Ζιούλης), Βύντρα (56′ Τζανετόπουλος), Σαραμαντάς, Νιάσε (56′ Μπουλούλης), Μπεχαράνο (80′ Τρούμπουλος), Βιγιάλμπα (75′ Κωστίκας), Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (80′ Τσούκαλος), Καραμάνος (80′ Βλαχομήτρος).

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα