Ο Ζιντάν διώχνει οκτώ παίκτες από την Ρεάλ

Ο Ζιντάν διώχνει οκτώ παίκτες από την Ρεάλ

Όπως αναφέρει η Marca, ο Ζινεντίν Ζιντάν, συζήτησε με την διοίκηση για το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν και της ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζει οκτώ ποδοσφαιριστές στη Ρεάλ. Γκάρεθ Μπέιλ, Χάμες Ροντρίγκες Ντάνι Θεμπάγιος, Σέρχιο Ρεγκιλόν, Μαριάνο Ντίαθ, Μπραχίμ Ντίαθ, Όσκαρ Ροντρίγκεθ και Μπόρχα Μαγιοράλ, εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν αργά ή γρήγορα παρελθόν από τους Μαδριλένους.

Η πιο δύσκολη περίπτωση πώλησης, είναι αυτή του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς ο Ουαλός μεσοεπιθετικός έχει ετήσιο συμβόλαιο που «αγγίζει» τα 15 εκατομμύρια ευρώ και είναι δύσκολο για άλλες ομάδες να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες του.

Ειδικά, μετά την κρίση του κορονοϊού. Σε καλύτερο δρόμο βρίσκονται οι υπόλοιπες πωλήσεις και ιδιαίτερα αυτή του Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Κολομβιανός άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Εβερτον, έναντι 30 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Οι υπόλοιποι έξι ποδοσφαιριστές έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο καμία περίπτωση δεν βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Βέβαια, η διοίκηση των "μερένγκες" θα προσπαθήσει μέχρι τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος (12 Σεπτεμβρίου) να... ξεφορτωθεί τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα