Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τη ρεβάνς Γουλβς - Ολυμπιακός. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τη ρεβάνς Γουλβς - Ολυμπιακός. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε της Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς πριν την διακοπή λόγω πανδημίας.

Έπειτα από περίπου πέντε μήνες, ο Ολυμπιακός και η Γουλβς θα αναμετρηθούν στις 22.00 στο «Μολινό» για το εισιτήριο του Final 8 του Europa League.

Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τα κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1HD.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γουλβς απόψε για το ματς που θα δώσει την πρόκριση στο Final-8 του Europa League.

Δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού θα βρεθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται καθ'οδόν για το «Μολινό» και θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα του κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αναμέτρησης με την Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε βρεθεί ξανά στο τελευταίο ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών, όταν και είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ παίρνοντας μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Γουλβς στο «Μολινό». Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν επεφύλασε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, χρησιμοποιώντας, όπως αναμενόταν, τον Μασούρα στο ένα... φτερό της επίθεσης, αντί του Ραντζέλοβιτς.

Oλυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Μασούρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα