Απόψε Ολυμπιακός - Γουλβς για την πρόκριση στο Final-8 του Europa League

Απόψε Ολυμπιακός - Γουλβς για την πρόκριση στο Final-8 του Europa League

Ιστορικό ραντεβού για τον Ολυμπιακό σήμερα το βράδυ στην Αγγλία. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στις 22:00 την Γουλβς στο "Μολινό", στον αγώνα ρεβάνς που θα κρίνει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Europa League, η οποία φέτος λόγω κορωνοϊού θα διεξαχθεί σε μορφή Final-8 στη Γερμανία.

Το πρώτο ματς είχε γίνει στα μέσα του Μαρτίου, μόλις λίγο καιρό πριν... σκάσει το ολικό locdown στον πλανήτη. Σχεδόν πέντε μήνες αργότερα οι ερυθρόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Γουλβς και να περάσουν στο Final-8 της Κολωνίας. Κάτι τέτοιο, δηλαδή να βρεθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχει να το πετύχει 22 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση θέλει νίκη ή ισοπαλία με 2 γκολ και πάνω. Φυσικά η ομάδα του Πειραιά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Σα και τον τιμωρημένο Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει με 4-3-3. Όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα αποτελείτε από τους: Αλέν, Ομάρ, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας. Γκιγιέρμε, Καμαρά , Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη με βάση τα ρεπορτάζ που έρχονται από την Αγγλία ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο θα κατεβάσει τους: Πατρίσιο, Σάις, Μπόλι, Κοαντί, Ντόχερτι, Μουτίνιο, Νέβες, Τζόνι Ότο, Τραορέ, Ζότα και Χιμένεθ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα