Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος της ιστορίας του συλλόγου με τους ερυθρόλευκους να στήνουν… πάρτι στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου.

Οι ερυθρόλευκοι είναι στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας πανάξια τον τίτλο κι αυτό το αναγνώρισαν όλοι.

Η σαμπάνια και το… καθιερωμένο μπουγέλο δρόσισε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των πειραιωτών στην αποψινή ζεστή βραδιά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως στα αποδυτήρια της ομάδας του λιμανιού πήγε και οι ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ήταν πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν αυτός που υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια, με τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού ν’ αγκαλιάζει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκατομμύρια οπαδοί της ομάδας του λιμανιού σε όλο τον κόσμο, πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της ΑΕΚ και ο Κώστας Φορτούνης πρωταγωνίστησε όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων ήταν μαζί με τον Βαλμπουενά η «ψυχή» του πάρτι στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη.

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τους συμπαίκτες του την… σαμπάνια και ήταν αυτός που σέρβιρε τους πάντες στα αποδυτήρια.

Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά ήταν έτοιμοι για την απονομή του πρωταθλήματος, του 45ου στην χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης και αναφέρθηκε αρχικά στις δυσκολίες που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω κορωνοϊού, κάνοντας παράλληλα λόγο για το μήνυμα ελπίδας που στέλνει απόψε ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς σε όλο τον κόσμο.

Η γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ξεκίνησε, με τους ερυθρόλευκους να στέλνουν μήνυμα φιλίας, αλληλεγγύης και γενναιότητας. Η ζωή μας γίνεται πιο όμορφη με όνειρα και αγάπη.

Από την γιγαντοοθόνη που έχει τοποθετηθεί στην μία κεντρική εξέδρα, προβλήθηκαν εικόνες από την εντυπωσιακή πορεία των Πειραιωτών στην φετινή Σούπερ Λίγκα, με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο να κυριαρχεί.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει για το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Όλα ήταν έτοιμα για την απονομή την οποία πραγματοποίησε η αναπληρώτρια πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου.

Πρώτος στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Αφιερώνω το 45ο πρωτάθλημα σ’ έναν πολύ μεγάλο Ολυμπιακό, τον Σάββα Θεοδωρίδη», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Στο γήπεδο και ο Σάββας Θεοδωρίδης μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Ακολούθησε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήραν τα μετάλλια τους για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Τα κινητά τηλέφωνα των παικτών απαθανάτισαν τις θρυλικές στιγμές και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν την κούπα.

Η κούπα στα χέρια του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και οι ερυθρόλευκοι ύψωσαν το τρόπαιο, ο θρύλος είναι πρωταθλητής για 45η φορά στην ιστορία του.

Υπό τους ήχους του «We are the champions», οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν για τον τίτλο.

mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα