Ολυμπιακός: Η διάψευση του Ελαμπντελαουί και το ενδιαφέρον για Παπίς Σισέ

Ολυμπιακός: Η διάψευση του Ελαμπντελαουί και το ενδιαφέρον για Παπίς Σισέ

Τα δημοσιεύματα εμφανίζουν τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να έχει υπογράψει με την Γαλατάσαραϊ, κάτι που φαίνεται να διαψεύδεται από τον Νορβηγό. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Παπίς Σισέ.

Μπορεί ο Ομάρ Ελαμπντελαουί να εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με την Γαλατάσαραϊ (δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο μέχρι και για υπογραφές), αλλά ο Νορβηγός φαίνεται πως τα διαψεύδει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Sportday”, ο Ελαμπντελαουί υποστήριξε -σε συζητήσεις που είχε με συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό– ότι δεν έχει υπογράψει σε καμία ομάδα και η προτεραιότητά του είναι η παραμονή του!

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά κι ας γράφουν ό,τι θέλουν στην Τουρκία ή όπου αλλού. Εγώ εξακολουθώ να έχω ως προτεραιότητα την παραμονή μου στον Ολυμπιακό, αλλά αν δεν γίνει, θα πρέπει να πάρω μία απόφαση για το μέλλον και θα φύγω ως φίλος», φέρεται να ανέφερε σε συμπαίκτες του ο Ελαμπντελαουί.

Οι Τούρκοι πάντως ασχολούνται με τον Ολυμπιακό και για μια ακόμα περίπτωση παίκτη. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι “ερυθρόλευκοι” κοιτάζουν την περίπτωση του Παπίς Σΐσέ.

Ο 35χρονος Σενεγαλέζος μένει ελεύθερος από την Αλάνιασπορ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος φέρεται να έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μεταξύ άλλων και της ομάδας του Πειραιά.

Ο Παπίς Σισέ μετράει τη φετινή σεζόν 26 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από τις Νιούκαστλ, Φράιμπουργκ και Μετζ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική Σενεγάλης, μετρώντας 17 γκολ σε 37 συμμετοχές.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα