Στα μπαράζ παραμονής η Ξάνθη, 0-0 με τη ΑΕΛ

Στα μπαράζ παραμονής η Ξάνθη, 0-0 με τη ΑΕΛ

Η Ξάνθη ήθελε τη νίκη για να είναι σίγουρη, αλλά τελικά και η ισοπαλία με την ΑΕΛ αποδείχθηκε αρκετή για να τη στείλει στα μπαράζ παραμονής.

Για την ομάδα της Θράκης τα πράγματα ήταν απλά: Ήθελε τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με αυτό του Πανιωνίου ώστε να είναι σίγουρη ότι θα αποφύγει την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Αφού οι Νεοσμυρνιώτες, επομένως, έφεραν ισοπαλία με τον Ατρόμητο, η Ξάνθη πανηγύρισε σαν νίκη τη δική της ισοπαλία στη Λάρισα.

Αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες, οι οποίες δεν κατάφεραν και πολλά. Γεγονός που δεν στενοχώρησε, φυσικά, καμία εκ των δύο. Οι γηπεδούχοι, άλλωστε, ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά και τώρα ήρθε η ώρα των διακοπών, ενώ για τους φιλοξενούμενους τα γράφουμε και πιο πάνω.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Φιλίπ, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μάρκοβιτς (83' Μιχαήλ), Ηλιάδης, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (76' Λουφάκης), Τόρζε, Βινίσιους, Πινακάς.

Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς (84' Κάστρο), Ντε Αμορίμ (89' Σόσα), Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70' Φοσέ).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια

Από εκεί και πέρα, στα άλλα δύο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, ο Παναιτωλικός με γκολ του Ντουάρτε στο 32' νίκησε με 1-0 τον Βόλο στο Αγρίνιο, ενώ το Αστέρας Τρίπολης - Λαμία έληξε 1-1: Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18' με τον Κρέσπι, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 50' με τον Μπιανκόνι.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα