Θετικός στον κορονοϊό ο Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Θετικός στον κορονοϊό ο Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκολα Τσούμιτς, ο οποίος αγωνίζεται υπό μορφή δανεισμού στην Ραντνίτσκι.

Οσερβικός σύλλογος έστειλε επιστολή στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας, την οποία κοινοποίησε στον Οργανισμό Κρίσεων, στον διευθυντή του γραφείου Δημάρχου Ντάρκο Μπουλάτοβιτς της Νις και στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της χώρας, με αίτημα για προμήθεια τεστ κορωνοϊού.

Στη συγκεκριμένη επιστολή, η Ραντνίτσκι αναφέρει: Δύο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας της Ραντνίτσκι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ο Στέφαν Μιχαϊλοβιτς και ο Νίκολα Τσούμιτς, καθώς και ένα από τα μέλη του τεχνικού τιμ.

Επιπλέον, επτά ακόμη ποδοσφαιριστές αιτήθηκαν από τον σύλλογο να εξεταστούν για συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Καθώς η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκινά στους συλλόγους όλης της Σερβίας, επιτρέψτε μας να υποβάλουμε σε εξετάσεις όλα τα μέλη της ομάδας, ώστε να μπορέσουμε να απομονώσουμε αυτούς που έχουν τον ιό και βρίσκονται θετικοί και για να αποτρέψουμε την εξάπλωση της επιδημίας, καθώς η υγεία είναι η πιο σημαντική για εμάς. Δεν θέλουμε να θέσουμε σε κίνδυνο κανένα άτομο. Επίσης, παρακαλούμε όπως μας δώσετε οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και να ενεργούμε σε αυτήν την περίπτωση

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα