Επέστρεψε νικητής ο Πανιώνιος, 1-0 τον Βόλο και ελπίζει

Επέστρεψε νικητής ο Πανιώνιος, 1-0 τον Βόλο και ελπίζει

Ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι άουτ για τον Πανιώνιο που νίκησε τον Βόλο και έμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής.

Ηταν το πρώτο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στην Ελλάδα μετά από μήνες και στη Νέα Σμύρνη φρόντισαν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Τουλάχιστον όσοι ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, γιατί εντός αυτού, όταν έγινε το 1-0, οι παίκτες των γηπεδούχων πανηγύρισαν έξαλλα με αγκαλιές και φιλιά, ξεχνώντας και τον κορονοϊό και όλα...

Για τον Πανιώνιο, άλλωστε, κάθε ματς των πλέι άουτ είναι και... τελικός αν θέλει να παραμείνει στη Super League 1 και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έτσι αντιμετώπισε αυτό με τους Θεσσαλούς και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, το οποίο της επιτρέπει να ελπίζει σε παραμονή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς ήταν μοιρασμένο από το ξεκίνημα του, με τις δύο ομάδες να έχουν τα διαστήματα τους στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο δεν μπήκε κάποιο γκολ. Αυτό, τελικά, θα ερχόταν στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 57', όταν οι Νεοσμυρνιώτες έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Εμμανουηλίδης γύρισε όπως έπρεπε για τον Τσιλούλη, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας.

Ήταν το 1-0 και ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Βόλος παρά τις όποιες -λίγες βασικά- προσπάθειες του, δεν κατάφερε ποτέ να απαντήσει.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (71' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86' Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41' Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης (64' Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84' Κάσες), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης.

www.newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα