Αναβλήθηκε το ματς Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε το ματς Ξάνθη – Ατρόμητος λόγω κορονοϊού

Τα πρώτα προβλήματα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της Super League 1 προκάλεσε η έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρησης της τοπικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα των play out, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (06/06, 20.00) στα Πηγάδια. Μπορεί να γίνει την Κυριακή (07/06) ή την Τετάρτη (10/06) το ματς…

Η αύξηση των κρουσμάτων του επικίνδυνου ιού στην περιοχή ώθησε τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου να στείλουν επιστολή προς τη Λίγκα, αφενός για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, αφετέρου για να ζητήσουν από τη διοργανώτρια αρχή να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση αν είναι ασφαλές το ταξίδι στην Ξάνθη.

Ήδη ο Ατρόμητος ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για την προγραμματισμένη πτήση της Παρασκευής (05/06), και σε περίπτωση που δεν υπάρξει απόφαση για μετάθεση της αναμέτρησης σε άλλη ημερομηνία, θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Ξάνθη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τα μέλη της ακριτικής ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ την Τετάρτη (03/06) με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή (05/06).

Σε περίπτωση που είναι όλα αρνητικά, η αναμέτρηση είναι πιθανό θα διεξαχθεί την Κυριακή (07/06), ενώ στην περίπτωση θετικού κρούσματος, το παιχνίδι θα μετατεθεί, πιθανότατα για την Τετάρτη 10 Ιουνίου κι ενδεχομένως σε άλλη έδρα…

Κανένας από την ομάδα του Περιστερίου δε θέλει να ρισκάρει μια επιστροφή στην Αθήνα αν τελικά η κυβέρνηση εμφανιστεί αρνητική στην διεξαγωγή του αγώνα.

Αν η κυβέρνηση δώσει το «ΟΚ» για το ματς, τότε η αποστολή των Περιστεριωτών θα πετάξει το πρωί του Σαββάτου (06/06) και ο αγώνας θα πάει μια ημέρα μετά την Κυριακή (07/06), καθώς ήδη ομάδες και Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε αυτό το ενδεχόμενο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Αν δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς, τότε είναι πιθανό να γίνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου σε άλλο γήπεδο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα