Super League 1: Προς αναβολή το Ατρόμητος-Ξάνθη λόγω κορονοϊού

Super League 1: Προς αναβολή το Ατρόμητος-Ξάνθη λόγω κορονοϊού

Επιστολή στη Super League έστειλε η ΠΑΕ Ατρόμητος με την οποία θέτει ερωτήσεις ως προς την ασφάλεια της αποστολής ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή.

Η ομάδα του Περιστερίου ζητά να έχει λεπτομερή και πλήρη εικόνα της κατάστασης στην Ξάνθη, ώστε να ληφθεί μια υπεύθυνη απόφαση, η οποία θα εγγυάται την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκόμενων στον αγώνα.

Η Ξάνθη θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο το Σάββατο (6/6, 20:00) στα Πηγάδια για την 1η αγωνιστική των play out της Super League.

Ήδη έχουν αρχίσει οι μοριακοί έλεγχοι στην περιοχή και τα αποτελέσματά τους αναμένονται το μεσημέρι της Παρασκευής (5/6). Η πτήση της αποστολής του Ατρομήτου είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει για την Ξάνθη το πρωί της Παρασκευής.

Αν η κυβέρνηση «ανάψει» το πράσινο φως για την διεξαγωγή του ματς στην Ξάνθη, τότε η αποστολή των Περιστεριωτών θα πετάξει το απόγευμα της Παρασκευής και το ματς θα μετατεθεί για την Κυριακή. Αν όμως δεν είναι εφικτό να γίνει το ματς στην Ξάνθη, τότε υπάρχει ένα ενδεχόμενο να γίνει σε άλλη έδρα (ίσως και στο Περιστέρι), με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα