Αφέθηκε ελεύθερος ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ! Κατά τύχη βρέθηκα στο πάρτι

Αφέθηκε ελεύθερος ο διαιτητής του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ! Κατά τύχη βρέθηκα στο πάρτι

Ο Σλοβένος διαιτητής, Σλάβκο Βίντσιτς συνελήφθη σε βίλα οργίων, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας, αλλά το Σάββατο (30.05.2020) αφέθηκε ελεύθερος, υποστηρίζοντας πως δεν είχε κάποια εμπλοκή.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς αφέθηκε ελεύθερος μετά από σύλληψή του, στο πλαίσιο επιχείρησης της αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας σε ένα πάρτι στη Βοσνία (υπήρχαν και μεγάλος ποσότητες ναρκωτικών).

Ο Σλοβένος διαιτητής -γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, τον περασμένο Νοέμβριο- υποστήριξε πως δέχθηκε μία πρόσκληση σε ένα επαγγελματικό δείπνο, το οποίο όμως.. αποδείχθηκε πάρτι οργίων και πως το οργάνωσε η Τιγιάνα Μαξίμοβιτς.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη εννιά γυναικών και 26 ανδρών και κατέσχεσαν όπλα, λεφτά και μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης.

Ο Βίντσιτς κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος και στη συνέχεια μίλησε στην «Vecer» της πατρίδας του για το θέμα.

«Βρέθηκα σε αυτό το πάρτι κατά τύχη. Έχω δική μου εταιρεία, ήμουν στη Βοσνία για μία επαγγελματική συνάντηση. Δέχθηκα την πρόσκληση, που αποδείχθηκε ότι ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος. Το μετανιώνω.

Καθόμουν σε ένα τραπέζι με την εταιρεία μου και ξαφνικά η Αστυνομία ήρθε και συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό, ούτε οι εταιρικοί μου συνέταιροι. Μας πήγαν στην Αστυνομία, καταθέσαμε ως μάρτυρες κι όταν διαπιστώθηκε ότι δεν τους ξέραμε καν, μπορούσαμε να φύγουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Για… άτυχο περιστατικό έκανε λόγο και η ομοσπονδία της Σλοβενίας, που στέκεται στο πλευρό του Βίντσιτς.

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα