ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

ΠΑΟΚ: Αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το ζήτημα του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ έχει κυρίαρχη θέση τόσο στην ειδησογραφία του δικεφάλου όσο κυρίως στην πρακτική καθημερινότητα του συλλόγου. Η φημολογία έντονη για μια σοβαρή υποψηφιότητα από την Κεντρική Ευρώπη, τις τελευταίες μέρες η χώρα προέλευσης προσδιορίστηκε να είναι η Γερμανία και σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Metrosport, αναφέρεται και το όνομα του Όλαφ Ρέμπε.

42χρονος τεχνικός διευθυντής, αγαπημένο «τέκνο» του περίφημου Κλάους Αλοφς. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πρώτα στην Βέρντερ Βρέμης, όπου ο Ρέμπε υπηρέτησε για 9 χρόνια (2004-13) ως επικεφαλής μάρκετινγκ, προτού η μετακόμιση του Αλοφς στη Βόλφσμπουργκ φέρει τους «λύκους» και τον Ρέμπε σε ρόλο, πρακτικά, βοηθό του μέντορα του.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν φυσικά με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος και ήταν από το 2012 στο δυναμικό των «λύκων», χειριζόμενοι μάλιστα και μια ανανέωση συμβολαίου του αρχηγού του ΠΑΟΚ, με τον Ρέμπε να είναι αυτός που χειρίστηκε την αποδέσμευση του διεθνή Πορτογάλου το καλοκαίρι του 2017, αφού από το 2015 είχε αναβαθμιστεί σε πρώτο βιολί των μεταγραφικών της Βόλφσμπουργκ, πρώτα ως Διευθυντής ποδοσφαίρου και μετά ως Αθλητικός διευθυντής.

Το μεγάλο βήμα φάνηκε να το κάνει το καλοκαίρι του 2018 όταν και ανέλαβε αντίστοιχο ρόλο στην Χάντερσιφλντ, η οποία τότε αγωνίζονταν στην Πρέμιερσιπ. Θητεία όμως που και καλά δεν εξελίχτηκε, αλλά και εξαιρετικά βραχύβια αποδείχτηκε, αφού τον Ιανουάριο του 2019 ο Ρέμπε αποχώρησε από τον αγγλικό σύλλογο, όντας έκτοτε χωρίς δουλειά και ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog είναι ο βασικός υποψήφιος για το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, αφού έχει «εγκριθεί» από τον Γιώργο Σαββίδη και η σημερινή σύσκεψη που αναμένεται στον «δικέφαλο», με τη συμμετοχή και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο τοπίο, αφού το θέμα του τεχνικού διευθυντή και προφανώς το όνομα και του Όλαφ Ρέμπε, είναι αυτό που θα μονοπωλήσει την εν λόγω σύσκεψη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα