Ζήτησε τα διπλά χρήματα και ο Σαββίδης τον τελείωσε

Ζήτησε τα διπλά χρήματα και ο Σαββίδης τον τελείωσε

Σαφέστερα δεν μπορούσε να το πει. Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Οπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από  παραδοσιακές ομάδες της Ευρώπης και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια. Προάγγελος αποχώρησης θεωρήθηκαν οι συγκεκριμένες, χτεσινές δηλώσεις του Μαουρίσιο.

Κανείς δεν ανακάλυψε την… Αμερική. Ο sportdog έχει γράψει σχετικά από τις αρχές Φεβρουαρίου, περιγράφοντας αναλυτικά το τι μεσολάβησε στις επαφές του Βραζιλιάνου με τον Δικέφαλο αναφορικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι απαιτήσεις της πλευράς του Βραζιλιάνου πρακτικά ήταν εφάμιλλες των τρεχουσών απολαβών του (κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ) και μόλις πρόσφατα, αυτές μειώθηκαν κατά τι, αλλά και πάλι σε επίπεδα απαγορευτικά για τα μισθολογικά δεδομένα του «δικεφάλου» για την επόμενη σεζόν.

Σημερινό δημοσίευμα της Metrosport δίνει μια διαφορετική οπτική στην όλη συζήτηση, τονίζοντας πως κατόπιν εισήγησης του Αμπέλ Φερέιρα έχει προταθεί στον «Μάουρι» διετές συμβόλαιο. Η αλήθεια είναι πως μια από τις εναλλακτικές που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την πλευρά των νταμπλούχων – και όχι τώρα, αλλά αρκετό διάστημα νωρίτερα – ήταν και αυτή, η διετής επέκταση συμβολαίου με 1+1 μάλιστα.

Το πρόβλημα όμως σε κάθε περίπτωση δεν ήταν η χρονική διάρκεια. Ηταν, μιλώντας από την πλευρά του ίδιου του Βραζιλιάνου, πάντα το οικονομικό, όπου και η διαφορά ήταν χαώδης. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει ο sportdog η διαφορά παίζει να ήταν και σε επίπεδα… double score και ήταν ο βασικός, ο κύριος λόγος που ο Μαουρίσιο δεν ήταν σε καμία περίπτωση θετικός να επεκτείνει.

Γι’ αυτό και οι χτεσινές του δηλώσεις, που δείχνουν όχι απλώς τάση, αλλά… απόφαση φυγής από την Τούμπα, ανεξαρτήτως του τι λέει και επιλέγει να διαρρεύσει ο Δικέφαλος και της προφανούς χρησιμότητας των όσων διαρρέονται για την επέκταση του συμβολαίου του.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα