Ποδοσφαιριστής που πέθανε το 2016 βρέθηκε ζωντανός. Η σύζυγος και η ασφάλεια ζωής

Ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής Γιανίκ Καμπά, ανακηρύχθηκε νεκρός έπειτα από ένα τροχαίο το 2016. Ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για πολλά χρόνια στη Γερμανία.

Όπως επιβεβαίωσαν οι γερμανικές αρχές, ο ποδοσφαιριστής είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Η Γερμανίδα εισαγγελέας, Anette Milk, επιβεβαίωσε στο PEOPLE ότι ο 33χρονος ζει. "Ο κ. Καμπά πρόσφατα επέστρεψε στην Γερμανία. Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ταυτότητά του. Γίνεται έρευνα για απάτη εις βάρος της γυναίκας του από το γραφείο της εισαγγελίας του Έσεν. Η σύζυγός του αρνείται την κατηγορία".

Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει ότι η σύζυγος του Καμπά κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία των εγγράφων, ανάμεσα στα οποία και το πιστοποιητικό θανάτου, με σκοπό να λάβει την ασφάλεια ζωής. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η σύζυγος έλαβε επταψήφιο ποσό από την ασφαλιστική εταιρεία. Μέχρι στιγμής ο Καμπά δεν είναι σίγουρο αν γνώριζε για την απάτη.

Ο ποδοσφαιριστής έπαιζε στην Σάλκε για την Bundesliga. Τη στιγμή του υποτιθέμενου τροχαίου και του θανάτου του μάλιστα, έπαιζε για την VfB Hüls. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 10χρονη κόρη.

Σύμφωνα με την Bild το τροχαίο του 2016, στο οποίο υποτίθεται ότι έχασε τη ζωή του, σκηνοθετήθηκε από έναν ομογενή του από το Κονγκό.

Ο Καμπά είπε στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν με παρέα το συγκεκριμένο βράδυ. Επίσης ανέφερε ότι τα άτομα που δεν κατονομάστηκαν τον άφησαν σε ένα σημείο χωρίς χαρτιά, χωρίς λεφτά και χωρίς τηλέφωνο. Ο Καμπά εντοπίστηκε ζωντανός στο Gelsenkirchen της Γερμανίας όταν επέστρεψε στην εργασία του ως χημικός τεχνικός για μια εταιρεία παροχής ενέργειας.

Πηγή: People, Bild

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα