UEFA: Να δοθεί πλάνο επανεκκίνησης από τις Λίγκες μέχρι 25 Μαΐου

UEFA: Να δοθεί πλάνο επανεκκίνησης από τις Λίγκες μέχρι 25 Μαΐου

Τα πλάνα επιστροφής σε μια σχετική κανονικότητα καταστρώνουν ή προετοιμάζουν (ανάλογα με την περίσταση) οι ευρωπαϊκές χώρες, με τις Ομοσπονδίες/Λίγκες να περιμένουν τις εξελίξεις για να πάρουν σειρά, αναφορικά με τα δικά τους πλάνα μετά τον «πάγο» που μπήκε λόγω κορονοϊού.

Μια από τις χώρες που επιθυμούν να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση είναι η Αγγλία, με τους Times να κάνουν γνωστό πως η Premier League κλήθηκε από την UEFA να παρουσιάσει το δικό της σχέδιο επανεκκίνησης, ενώ λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος Μπράιν Σουόνσον έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φέρεται να ζήτησε το ίδιο και από άλλα πρωταθλήματα, δηλαδή ένα συγκεκριμένο πλάνο επιστροφής στη δράση με την ίδια ημερομηνία, που είναι η 25η Μαΐου. Αυτό έχει ως στόχο να πραγματοποιηθεί δύο ημέρες αργότερα (27/05) ένα μίτινγκ, που θα κρίνει διάφορα ανοικτά ζητήματα.

Σε αυτή τη συνάντηση, η UEFA αναμένεται να αναλύσει τα πλάνα των χωρών, να δει πότε ολοκληρώνονται και εν συνεχεία να φτιάξει το καλεντάρι της, στο οποίο θα βρίσκονται «καρφιτσωμένες» οι ημερομηνίες για τους υπόλοιπους αγώνες του Champions League και του Europa League.

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα