Μεσίνα: «Αυτό που είπε ο Τραμπ για τον κορονοϊό ήταν προσβλητικό»

Μεσίνα: «Αυτό που είπε ο Τραμπ για τον κορονοϊό ήταν προσβλητικό»

Ο 60χρονος τεχνικός δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του με αφορμή την απόφαση τους να δεχθούν μειώσεις στα συμβόλαια τους

Περήφανος για τους παίκτες του με αφορμή την απόφαση τους να δεχθούν μείωση των αποδοχών τους εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης που δημιουργεί η εξάπλωση του κορονοϊού δήλωσε στο «Ansa.it» ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο Ετόρε Μεσίνα. Ο 60χρονος τεχνικός που για μια 5αετία (2014-19) βρέθηκε στο πλευρό του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς, σχολιάζοντας μια δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ είπε: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται ακόμη στην αρχή αυτής της πανδημίας. Ο Τραμπ λέει πως θα ήταν ευτυχής εάν στο τέλος οι νεκροί είναι λιγότεροι από 100.000 ή 200.000 . Αυτό είναι κάτι που εγώ θεωρώ πως αποτελεί προσβολή, είναι περιφρονητικό για τον κόσμο να κάνεις υπολογισμούς με νεκρούς».

Ο προπονητής της Αρμάνι ζήτησε από την πλευρά του ένα «συγνώμη» για κάτι που είχε δηλώσει παλαιότερα: «Νόμιζα πως ο Covid-19  ήταν κάτι χειρότερο από την γρίπη. Και το είπα δημόσια. Ήμουν εντελώς λάθος και λυπάμαι αν είπα ανοησίες». Σχετικά με την κατάσταση στην Βόρειο  Ιταλία δήλωσε: «Θυμίζει περίοδο πολέμου κι αυτή την στιγμή δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σχετικό με τις φήμες επανέναρξης πρωταθλημάτων». Τέλος επιβεβαίωσε πως οι παίκτες της Αρμάνι συμφώνησαν σε μειώσεις που τους προτάθηκαν: «Οι παίκτες έδειξαν πρόθυμοι από την αρχή, είναι ευαίσθητα άτομα και υπεύθυνοι αθλητές, είμαι πολύ περήφανος για αυτούς. Γνωρίζουν όλοι πόσο έχει συνεισφέρει ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ο Τζόρτζιο Αρμάνι αυτή την δύσκολη περίοδο στην Ιταλία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα