Η πρώτη λέξη που είπε Πορτογαλίδα μόλις ξύπνησε από κώμα το όνομα Έλληνα διεθνή

Η πρώτη λέξη που είπε Πορτογαλίδα μόλις ξύπνησε από κώμα το όνομα Έλληνα διεθνή

Η Ισαμπέλ Γκόμες ξύπνησε από κώμα στο οποίο έπεσε μετά από τροχαίο ατύχημα και η πρώτη λέξη που είπε ήταν το όνομα του Έλληνα διεθνή μέσου των αετών, Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος της έκανε τηλεφωνική έκπληξη. 

Απίστευτη ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μπενφίκα, μέσα από την επίσημη σελίδα της με πρωταγωνίστρια την Ιζαμπέλ Γκόμες.

Η Πορτογαλίδα έπεσε σε κώμα μετά από τροχαίο ατύχημα. Όταν ξύπνησε, η πρώτη λέξη που είπε ήταν το όνομα του Έλληνα διεθνή μέσου των αετών, Ανδρέα Σάμαρη.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας της επιφύλαξε μια έκπληξη. Τηλεφώνησε στην κυρία Ιζαμπέλ και της μίλησε σε άπταιστα πορτογαλικά ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο Έλληνας μέσος - Σαμάρης όπως τον αποκαλούν οι Πορτογάλοι τονίζοντας τις περισσότερες λέξεις τους στην παραλήγουσα - τη ρώτησε για την πορεία της υγείας της, την οικογένειας κι ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της κατάστασής της.

"Δεν το ήξερα, είμαι πολύ χαρούμενος που το έμαθα ότι το όνομά μου ήταν η πρώτη λέξη που είπατε μόλις ξυπνήσατε", υποστήριξε.

Μάλιστα η Μπενφίκα περνά και μήνυμα ενόψει των νέων δεδομένων με τον κορονοϊό: "Μην πας, τηλεφώνησε", αναφέρεται στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το video στα social media.

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα