Euroleague basketball: Τα μέτρα για τον κορονοϊό

Euroleague basketball: Τα μέτρα για τον κορονοϊό

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και των προπονητών, η Euroleague ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κοροναϊό. 

Συγκεκριμένα: 

- Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στα αποδυτήρια.
- Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στη μεικτή ζώνη. 
- Στις συνεντεύξεις Τύπου θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών. 
- Οι δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια θα γίνονται στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών. 

12 ΜΑΡΤΙΟΥ
===========

- Στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση στον αγώνα, ενώ υπάρχει όριο στους θεατές (5.000). 
- Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)
- Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί κεκλεισμέων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

13 ΜΑΡΤΙΟΥ
==========
- Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση. 
- Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα