Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της Τούμπας – 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της Τούμπας – 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της super league 1, αποκτώντας διαφορά πέντε βαθμών από τους Θεσσαλονικείς στην μα΄χη του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 με την ομάδα της Θέσσαλονικής να διαμαρτύρεται τόσο για το γκολ των «ερυθρόλευκων» όσο και για το ακυρωθέν τέρμα του Βαρέλα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να προσπαθούν να κρατήσουν τα μετόπισθεν τους για να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα άλλαξαν και οι ομάδες φάνηκαν να έχουν μπει αποφασισμένες να ρισκάρουν.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 49ο λεπτό όταν ο Ραντζέλοβιτς γύρισε την μπάλα και αυτή βρήκε στον Γιαννούλη καταλήγοντας στα δίχτυα. Όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα ο Βαρέλα έκανε το 1-1 βάζοντας «φωτιά» στην Τούμπα. Ο Γερμανός ρέφερι Τομπίας Στίλερ όμως συμβουλέυτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ. Και για τις συγκεκριμένες δυο φάσεις η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντέδρασε καθώς θεωρεί ότι στο γύρισμα του Σέρβου είχε περάσει η μπάλα άουτ ενώ τονίζουν ότι δεν υπάρχει οφσάιντ στον Βαρέλα.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε το ματς κάνοντας ένα ακόμα βήμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Μίσιτς, Λημνιός (82΄Λάμπρου), Μαουρίσιο (75΄Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πέλκας (64΄Άκπομ), Σφιντέρφσκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (90+2΄Γκασπάρ), Ελ Αραμπί (69΄Χασάν), Ραντζέλοβιτς (83΄Μασούρας).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα