Σύγκρουση κορυφής στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Σύγκρουση κορυφής στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (Κυριακή 23/2, 19:30), δεσπόζει στο πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ θα τεθούν αντιμέτωποι ακόμη τέσσερις φορές, δύο στα Play Off και δύο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! «Δρακόντεια» τα μέτρα ασφαλείας στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 10 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τον Ολυμπιακό να έρχεται από την ήττα 1-0 από την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, αλλά να παραμένει αήττητος εντός συνόρων!

Την ίδια ημέρα και ώρα, αλλά δίχως τη συμπαράσταση των φίλων της, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ που κάνει την ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί στα Play Off. Ελπίδες για την εξάδα έχουν, ωστόσο, τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και η Ξάνθη. Οι Αρκάδες φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό που μπήκε σε... τρικυμία μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη, ενώ οι Θράκες ταξιδεύουν στο Περιστέρι για να παίξουν με τον ντεφορμέ Ατρόμητο.

Με νίκη σήμερα (22/2) επί της Λαμίας, ο Άρης διασφαλίζει την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια, ενώ Παναιτωλικός και Πανιώνιος δίνουν τον δικό τους «τελικό» στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στο Αγρίνιο...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα