Απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού για τιμωρία του Παναθηναϊκού

Ο Ανεξάρτητος Δικαστής της Euroleague εξέτασε την υπόθεση που αφορά την προσφυγή του Ολυμπιακού για τα γεγονότα στο ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου 2018 με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και απέρριψε το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για τιμωρία του «τριφυλλιού».  

H προσφυγή του Ολυμπιακού  για τα γεγονότα της 9ης Νοεμβρίου 2018 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ εκδικάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Διαιτητικό Δικαστήριο για θέματα Αθλητισμού (CAS) και η υπόθεση επέστρεψε για  επανεξέταση στον αθλητικό δικαστή της Euroleague, ύστερα από τα νέα αποδεικτικά στοιχεία που προέκυψαν και προσκόμισαν οι Πειραιώτες στο CAS.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως οι παράγοντες του «τριφυλλιού» είχαν μοιράσει non paper στα ΜΜΕ που τους συκοφαντούσε για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών του παιχνιδιού και προσέφυγαν κατά της πρωτόδικης απόφασης της Euroleague στο CAS.

Μετά, λοιπόν, από την επιστροφή της υπόθεσης στον ανεξάρτητο δικαστή της Euroleague από το CAS, η ανώτατη δικαστική αρχή της διοργάνωσης αποφάσισε ότι δεν προκύπτουν στοιχεία που αποδεικνύουν τα παραπάνω. Έπειτα από τη σημερινή εξέλιξη, η υπόθεση κλείνει, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί δικαίωμα έφεσης εντός των επόμενων 10 ημερών. 

πηγή: filathlos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ