Super League 1: Πέρασε από τον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης

Στην 6η θέση ανέβηκε η ομάδα της Τρίπολης μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου.

 

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες άρχισαν τα λάθη και δεν τα σταμάτησαν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο είχε μόνο δύο καλές φάσεις. Αμφότερες για τον Αστέρα και μέσα σε ένα λεπτό: Δοκάρι του Μπαράλες με κεφαλιά στο 35', κοντινό σουτ του Κρέσπι που κόντραρε στον Τσίκα στο 36'. Αυτό ήταν, όλο κι όλο, το πρώτο 45λεπτο.

 

Όχι ότι το δεύτερο ήταν καλύτερο... Οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν εξουδετερώσει η μία την άλλη, αν δεν είχε εξουδετερωθεί η καθεμιά μόνη της λόγω των συνεχών λαθών, με συνέπεια τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάποια καλή φάση είτε για τη μία είτε για την άλλη πλευρά.

 

Μέχρι που ήρθε το 85ο λεπτό, όταν ο Χαουρέγκι βρήκε ωραία τον Ντέλετιτς και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1, δίνοντας στον Αστέρα το τρίποντο που τον ανεβάζει στην 6η θέση.

 

Βόλος: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρος (46' Τόρες), Λύρατζης (80' Κάσες), Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64' Ντεντάκης).

 

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάερεθ, Ανχελ, Μουνάφο, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (80' Καπίγια), Κρέσπι (57' Μπόρχα Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (90' Τασουλής), Μπαράλες.

www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα