Ο ΠΑΟΚ "ξύπνησε" στην επανάληψη και νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ "ξύπνησε" στην επανάληψη και νίκησε 4-0 τον ΟΦΗ

Την τέταρτη εφετινή του νίκη επί του ΟΦΗ σημείωσε σήμερα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με 4-0, πετυχαίνοντας μάλιστα όλα τα τέρματά του στην επανάληψη.

Στο 48′ ο Μπράουν ανέτρεψε εντός περιοχής τον Λημνιό και το πέναλτι που καταλόγισε ο Καστοριανός ρέφερι εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Μπίσεσβαρ. Ο Σωτηρίου απέκρουσε το σουτ η μπάλα ξαναγύρισε στον αγωνιστικό χώρο και ο Ακπομ με ταχύτατη επέμβαση πλάσαρε στα δίχτυα του ΟΦΗ για να ανοίξει το σκορ στο 50′.

Στο 57′ ωραία κεφαλιά του Μάτος απέκρουσε ο Σωτηρίου, και στο 58′ νέο πέναλτι σε ανατροπή του Λάμπρου από τον Κώστα Γιαννούλη μετέτρεψε σε γκολ ο Ακπομ στο 60′..

Στο 66′ με κεφαλιά του Λάμπρου, από ασίστ του Μίσιτς ο δείκτης ανέβηκε στο 3-0. Με τον ΟΦΗ ουσιαστικά νοκ-άουτ ο Δικέφαλος έφτασε και στο 4-0. Στο 83′ ο Αουγκούστο με γωνιακό πλασέ ανέβασε τον δείχτη του σκορ στην υψηλότερη τιμή του και τον ΠΑΟΚ νικητή με μια πανηγυρική εμφάνιση στο …β’ ημίχρονο

Διαιτητής: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

Κίτρινες: Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης Κώστας,

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέϊρα): Ζίβκοβιτς, Δ. Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς (74′ , Εσίτι (46′ Μαουρίσιο), Ελ Καντουρί (46′ Λημνιός), Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.

ΟΦΗ ( Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κ.Γιαννούλης (89′ Περδίκης), Βαφέας, Ζοάο, Μπράουν, Νάστος, Στάικος, Σεμέντο, Βαζ (82′ Νοικοκυράκης), Νέιρα (46′ Ναμπί), Μάνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα