Με άνεση στους «8» η ΑΕΚ, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Με άνεση στους «8» η ΑΕΚ, 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σοβαρή και φουλ αποτελεσματική, δεν δέχτηκε ούτε... μισή φάση από τον απογοητευτικό Αστέρα Τρίπολης και με το 2-0, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα παρουσιάστηκαν σοβαροί και φουλ αποτελεσματικοί, είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και με το 2-0 που επικράτησαν (σσ. 1-1 το πρώτο ματς) του απογοητευτικού Αστέρα Τρίπολης, εξασφάλισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας .

 

Ένα εκρηκτικό τετράλεπτο στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, με τον Μάνταλο να ανοίγει το σκορ στο 14’ με... τσιμπητό πλασέ και τον Αλμπάνη να γράφει τρία λεπτά αργότερα το 2-0 με άψογο τελείωμα κάτω από τα πόδια του Παπαδόπουλου. Τρεις τελικές σε όλο το ματς ο Αστέρας και αυτές κάκιστες, με τον Αθανασιάδη να περνάει ένα εύκολο απόγευμα.

 

Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς τον Παναιτωλικό και έχει την ευκαιρία, μιας και ο αντίπαλος είναι βατός, να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μοναδικό μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Παουλίνιο στο 10ο λεπτό στον δεξιό αγκώνα, με τις εξετάσεις του να αναμένονται με αγωνία από τους «κιτρινόμαυρους».

 

Πηγή: Sport-fm

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα