ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Τι θα προβλέπει η τροπολογία της κυβέρνησης

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την αλλαγή του αθλητικού νόμου που προανήγγειλε η κυβέρνηση μετά τη θύελλα που προκλήθηκε από την απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές η σχετική τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί άμεσα θα προβλέπει αφαίρεση βαθμών από -3 έως και -10 και όχι υποβιβασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στελιος Πέτσας είχε ξεκαθαρίσει ότι άμεσα έρχεται νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα καταργείται ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θα περιμένετε μέσα στη μέρα κατάθεση σχετικής διάταξης η οποία θα προβλέπει ότι θα υποβάλλονται τέτοιου είδους εξοντωτικές ποινές όπως ο υποβιβασμός σε θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ».

Σύμφωνα με πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, η τροπολογία που θα κατατεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή θα προβλέπει αφαίρεση βαθμών, πρόστιμο και όχι υποβιβασμό! Για τι αφαίρεση βαθμών μιλάμε; Σύμφωνα με πληροφορίες από -3 έως -10 βαθμών...

Η τροπολογία θα κατατεθεί από το Υφυπουργείο Αθλητισμού με την διαδικασία του κατ' επείγοντος και προφανώς εισηγητής θα είναι ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης.

 

gazzetta

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα