Κόμπι Μπράιαντ: Είχε συμφωνήσει με τη σύζυγό του να μην πετάξουν ποτέ μαζί

O 41χρονος σταρ του ΝBA χρησιμοποιούσε συχνά το ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του προκειμένου να αποφεύγει την κίνηση και να κερδίζει χρόνο για την οικογένειά του. Ωστόσο, νέο δημοσίευμα μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του Τζιάνα, αναφέρει ότι ο “Black Mamba” είχε κάνει συμφωνία τη σύζυγό του, Βανέσα, ώστε να μην πετούν μαζί.

«Αυτός και η Βανέσα είχαν συμφωνήσει ότι δε θα πετούσαν ποτέ μαζί σε ελικόπτερο», λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο people.com.

O Kόμπι Μπράιαντ είχε παντρευτεί την 37χρονη σήμερα Βανέσα, το 2001. Είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες, τη 17χρονη Ναταλία, τη 13χρονη Τζιάνα που χάθηκε στο δυστύχημα, την 3χρονη Μπιάνκα και την Κάπρι που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2019.

Το αστέρι των παρκέ είχε τόση αδυναμία στις κόρες του που στις συνεντεύξεις του πιο συχνά μιλούσε για την οικογένειά του, παρά για την καριέρα του. 

Είχε ζητηθεί ειδική άδεια για να πετάξει το ελικόπτερο τη μέρα του δυστυχήματος

Στο μικροσκόπιο των αρχών είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το ελικόπτερο, το οποίο στοίχισε τη ζωή του Κόμπι Μπράιαντ, της 13χρονης κόρης του κι άλλων 7 ανθρώπων.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου ήταν ο Άρα Ζομπαγιάν, σύμφωνα με την εταιρία ελικοπτέρων Group 3 Aviation, στην οποία εκπαιδεύτηκε. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έκανε πτήσεις από το 1998 και πως το να πετάει ήταν το πάθος του. Οι πληροφορίες λένε πως ο Μπράιντ πετούσε μόνο με τον Ζομπαγιάν, ο οποίος σύμφωνα με τα αρχεία της αμερικανικής πολιτικής αεροπορίας, είχε επάρκεια πτήσης υπό συνθήκες IFR, ενώ ήταν επιπλέον και εκπαιδευτής.

Εν τω μεταξύ, λόγος γίνεται για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Η αστυνομία του Λος Άντζελες αναφέρει ότι υπήρχε παχιά ομίχλη και ότι οι συνθήκες για πτήση ήταν πολύ κακές. Μάλιστα, τα περισσότερα αεροσκάφη ήταν γειωμένα στην περιοχή, καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο να πετάξουν. 

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) και η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB) ερευνούν τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου που σκότωσε τον θρύλο του NBA.  Η έρευνα μπορεί να χρειαστεί από έξι μήνες έως και έναν χρόνο μέχρι να ολοκληρωθεί. 

Πάντως, σύμφωνα με στέλεχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας, το ο ελικόπτερο είναι τύπου Sikorsky S-76B χρησιμοποιείται συνήθως για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Πετούσε χαμηλά και μάλιστα, ο πιλότος ζήτησε ειδική άδεια για να πετάξει παρά τις καιρικές συνθήκες.

Δεν έχουν εντοπιστεί οι σοροί πατέρα και κόρης

Σε πρώτη φάση δεν έχουν εντοπιστεί τα σώματα του Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης του Τζιάνα, του Τζον Αλτομπέλι ο οποίος ήταν επικεφαλής προπονητής στην ομάδα μπέιζμπολ του κολεγίου Orange Coast, της συζύγου του, Κέρι Αλτομπέλι, καθώς και της Αλίσα Αλτομπέλι, κόρη του ζεύγους και συμπαίκτριας της Τζιάνα Μπράιαντ.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί της Πέιτον Τσέστερ, επίσης συμπαίκτριας της Τζιάνα Μπράιαντ, της μητέρας της Σάρα Τσέστερ, καθώς και του πιλότου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα