To συγκλονιστικό μήνυμα του Λεμπρόν για τον Κόμπι Μπράιαντ

"Έσπασε" ο Λεμπρόν Τζέιμς, που έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media για τον Κόμπι Μπράιαντ, στον οποίο και απευθύνθηκε με λόγια που προκαλούν ανατριχίλα.

Συντετριμμένος ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ, με τον οποίο τον συνέδεε ένα ξεχωριστό δέσιμο και μία στενή φιλία.

Ο άσος των Λος Άντζελες Λέικερς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο instagram, με λόγια που προκαλούν ανατριχίλα. Απευθυνόμενος στον αδικοχαμένο 41χρονο θρύλο του NBA, του υποσχέθηκε να συνεχίσει την κληρονομιά του στους Λέικερς και του ζήτησε να τον προσέχει από εκεί ψηλά.

 Το μήνυμα του Λεμπρόν Τζέιμς:

 "Δεν είμαι έτοιμος αλλά εδώ είμαι. Φίλε κάθομαι εδώ και προσπαθώ να γράψω κάτι, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ αρχίζω και κλαίω ξανά αφού σκέφτομαι εσένα, την Τζίτζι και τη φιλία, το δέσιμο, την αδερφική σχέση που είχαμε. Σε άκουσα την Κυριακή το πρωί πριν φύγω από τη Φιλαδέλφεια για να επιστρέψω στο Λος Άντζελες. Ούτε κατά διάνοια μπορούσα να σκεφτώ ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μας συνομιλία. Τι διάολο! Ράγισε η καρδιά μου, είμαι συντετριμμένος αδερφέ μου! Σε αγαπώ. Η καρδιά μου είναι στη Βανέσα και τα παιδιά. Σου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω την κληρονομιά σου φίλε! Σημαίνεις τόσο πολλά για εμάς, ειδικά για τους Λέικερς και είναι ευθύνη μου να το πάρω όλο αυτό στις πλάτες μου και να προχωρήσω. Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη από τον ουρανό και πρόσεχέ με. Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω, αλλά δεν μπορώ τώρα γιατί δεν μπορώ να το διανοηθώ. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά αδερφέ μου".

Συντετριμμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Κόμπι Μπράιαντ άλλαξε το ποιος είμαι

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα