Σημάδι ζωής από τον Πανιώνιο: Νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο

Σημάδι ζωής από τον Πανιώνιο: Νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο

 Η «χρυσή» κεφαλιά του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο 76’, χάρισε μία υπερπολύτιμη νίκη στον Πανιώνιο επί του Ατρόμητου με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (26/1) κι έδωσε στους «κυανέρυθρους» ένα τεράστιο (βαθμολογικό) «φιλί» ζωής, στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της εφετινής σεζόν (μέχρι το… επόμενο) για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος ήθελε πάση θυσία να πάρει την πρώτη νίκη του μετά τη 12η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου) και το 3-0 επί του Παναιτωλικού, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τους Αγρινιώτες στην 13η θέση και το πέτυχε με… δραματικό τρόπο στο τελευταίο τέταρτο.

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν μεγαλύτερο πάθος μέσα στο γήπεδο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Εμμανουηλίδη (4’), Ντομίνγκες (11’) κι έφτασαν μία… ανάσα από το γκολ στο 59’, όμως η προσπάθεια του Σταυρόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 61’ μετά από προβολή του Αραμπούλι, ο Ρέντζας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα, όμως ο διαιτητής Τζοβάρας, μετά από πεντάλεπτο έλεγχο στο VAR κι αφού «τσέκαρε» κι ο ίδιος τη φάση, ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ του αμυντικού του Πανιωνίου.

Η «λύτρωση» για τους Νεοσμυρνιώτες ήρθε στο 76’ με κοντινή κεφαλιά του Σταυρόπουλου σε φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Ατρόμητου, με τους «κυανέρυθρους» να διαχειρίζονται υποδειγματικά το προβάδισμά τους ως το φινάλε του αγώνα.

Ο διαιτητής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) «κιτρίνισε» τους Ντομίνγκες, Αραμπούλι, Κιάκο, Κόρμπο από πλευράς Πανιωνίου και τους Βέλλιο, Χαρίση, Μανούσο από πλευράς Ατρόμητου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (88’ Παπαγεωργίου), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (88’ Λυμπεράκης), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (90’+7’ Δούμτσιος), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Κάχιλα, Ταλόσα (46’ Κατράνης), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (58’ Ανδρούτσος), Ενσικουλού (73’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα