Στην Αθήνα ο Χασάν, περνά ιατρικά και υπογράφει

Στην Αθήνα ο Χασάν, περνά ιατρικά και υπογράφει

Στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν! Ο Αιγύπτιος στράικερ ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

 

Μια μεταγραφή, που ήθελε πολύ ο Πορτογάλος τεχνικός, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει πράξη την επιθυμία του και να φέρνει πίσω στην ομάδα τον διεθνή Αιγύπτιο επιθετικό.

 

Ο Χασάν επιστρέφει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, έξι μήνες μετά την αποχώρησή του. To πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Χασάν έπαιξε σε 7 παιχνίδια με την Μπράγκα, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

 

Ο υψηλόσωμος στράικερ την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 15 γκολ. 

 

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τον Χασάν και στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας ότι ο Αιγύπτιος έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Ελ Αραμπί και Σουντανί.

 

«Ο Χασάν δεν θα είναι σ’ αυτό το παιχνίδι, οπότε πρέπει να μιλήσουμε για τους παίκτες που έχουμε, άλλωστε όλοι οι παίκτες μεταξύ τους είναι διαφορετικοί. Έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο ο Χασάν, όσο ο Ελ Αραμπί και ο Σουντανί. Είναι παίκτες που διαφέρουν μεταξύ τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα