Super League 1 LIVE: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0 Τελικό

Ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται πλέον στην 4η θέση υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να εδραιώσει τη θέση του στην τετράδα.

Ο Σάββας Παντελίδης είπε μετά το ματς: 

"Η αποβολή μας έκοψε το δικαίωμα να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Ασφαλώς μείναμε πίσω στο σκορ αλλά η αποβολή έπαιξε καθοριστικό ρόλο για εμάς". 

90+3' Ολοκληρώθηκε το ματς. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου και έφτασε σε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα. 

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο παιχνίδι. 

88' Απειλεί ξανά ο Παναθηναϊκός. Ο Μακέντα βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά ο Μέγιερι έδιωξε με το ένα χέρι. 

83' Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά. Κάτι λογικό από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει "κλειδώσει" τη νίκη ενώ ο Ατρόμητος παίζει με παίκτη λιγότερο εδώ και αρκετή ώρα. 

80' Ο Νάγκι κέρδισε τη μπάλα από τον Γούτα, τη γύρισε προς τον Κολοβό ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο ήταν αρκετά άστοχο. 

79' Κίτρινη κάρτα στον Κατράνη για φάουκ πάνω στον Νάγκι. 

78' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα μπήκε στην περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό, σούταρε με τον Γκάλο να διώχνει πάνω στη γραμμή με το κεφάλι. 

76' ΓΚΟΛΠαναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0 (Περέα). Ο Μακέντα με τρομερή ντρίπλα πέρασε τον Γούτα, μπήκε από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα και ο Περέα από κοντά έκανε το 3-0. 

75' Ο Δώνης έδωσε στον Ινσούα αυτός μπήκε από τα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά αλλά δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της κάποιος εκ των Μακέντα, Περέα. 

 73' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Εκτός ο Μανούσος και στη θέση του ο Ουμπίδες. 

72' Τρομερή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιόχανσον μπήκε από τα δεξιά έκανε την μπαλιά με τον Μακέντα να σουτάρει έξω. 

70' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Χατζηγιοβάνης και στη θέση του ο Κολοβός. 

69' Απειλεί και πάλι ο Παναθηναϊκός. Ο Κουρμπέλης μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Μέγιερι να διώχνει σε κόρνερ. 

68' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Εκτός ο Ζαχίντ και στη θέση του ο Περέα. 

67' ΓΚΟΛΠαναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0 (Σένκεφελντ). Εκτέλεση φάουλ του Ζαχίντ στο δεύτερο δοκάρι με τον Σένκεφελντ με ωραία κεφαλιά να νικάει τον Μέγιερι. 

Περισσότερο προχωρημένο είναι το θέμα του Καρλίτος για τον Παναθηναϊκό με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει, να έρχεται στην Αθήνα για προπονήσεις αλλά να υπολογίζεται από το καλοκαίρι και μετά καθώς φέτος έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες. 

64' Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπει τόσο καλά σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο. 

61' Σουτ του Γκάλο εκτός περιοχής με τη μπάλα να φεύγει αρκετά έξω από την εστία του Διούδη. 

60' Ο Νάγκι επιχείρησε το σουτ από τα αριστερά αλλά ο Μέγιερι μπλόκαρε τη μπάλα. 

57' Ωραία σέντρα του Χατζηγιοβάνη, έκανε την προβολή ο Μακέντα αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα. 

53' Ο Ατρόμητος παίζει φουλ άμυνα σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και το τριφύλλι δεν μπορεί να βρει διαδρόμους. 

 51' Ο Νάγκι παίζει στο δεξί φτερό της επίθεσης και ο Χατζηγιοβάνης αριστερά ενώ μετά την αποχώρηση του Ανουάρ ο Παναθηναϊκός παίζει με ένα κλασικό 4-2-3-1. 

49' Κερδίζει κόρνερ από τα αριστερά ο Παναθηναϊκός μετά σπό σέντρα του Χατζηγιοβάνη και διώξιμο της άμυνας του Ατρόμητου. Είχαμε σπρωξίματα και μια πτώση του Κουρμπέλη στο έδαφος. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο στη σέντρα. 

 Σε αυτό το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έχει 9 τελικές με τις 6 να είναι στην εστία ενώ ο Ατρόμητος μόλις 3 χωρίς καμία να έχει βρει εστία. Η κατοχή είναι στο 77-23% υπέρ του Παναθηναϊκού. 

Οι πράσινοι είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών και ένα γκολ που δεν μέτρησε μετά τη χρήση VAR για φάουλ στην αρχή της φάσης ενώ ο Ατρόμητος παίζει με δέκα παίκτες από το 31' μετά από αποβολή του Κιβρακίδη και πάλι με τη χρήση του VAR. 

45+4' Ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός πάει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με 1-0 με το γκολ του Κουρμπέλη από το 4'. 

45+2' Ο Δώνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Γούτα να διώχνει σε κόρνερ. 

45' Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων στο ματς. 

45+1' Σε μια βαθιά μπαλιά προς την άμυνα του Παναθηναϊκού ο Σένκεφελντ παραχώρησε το κόρνερ για τον Ατρόμητο, το οποίο πέρασε χωρίς αποτέλεσμα. 

 45' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Δώνη με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μέγιερι. 

43' Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο. 

41' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Εκτός ο Ανδρούτσος και στη θέση του ο Γκάλο. 

40' Καλή ανάπτυξη από τον Παναθηναϊκό, σέντρα του Γιόχανσον στο δεύτερο δοκάρι με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει την κεφαλιά ψαράκι και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω. 

38' Ο Παναθηναϊκός κυκλοφορεί καλά τη μπάλα, ψάχνει ένα δεύτερο γκολ, την ώρα που ο Ανδρούτσος έχει πάει στο δεξί άκρο της άμυνας του Ατρόμητου. 

35' Χωρίς κάποια φάση τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι αποφάσεις του διαιτητή φαίνεται να έχουν επηρεάσει και τις δύο ομάδες. 

30' Μετά τη χρήση του VAR ο Κουμπαράκης αλλάζει την απόφαση του και δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κιβρακίδη και ο Ατρόμητος θα συνεχίσει με δέκα παίκτες το ματς. 

28' Κίτρινη κάρτα θα δει ο Κιβρακίδης για φάουλ πάνω στον Δώνη. Ο διαιτητής της αναμέτρησης βλέπει το VAR μήπως πρέπει να δώσει απευθείας κόκκινη. 

28' Έξαλλος ο Δώνης φωνάζει ντροπή σας στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης ενώ είδε και την κίτρινη κάρτα. 

27'Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε ένα δεύτερο γκολ με τον Μακέντα, μετά από υπέροχο τακουνάκι, μετά από πάσα από τα αριστερά. Ο διαιτητής όμως ζήτησε τη συμβουλή του VAR και ακύρωσε το γκολ για φάουλ στην αρχή της φάσης του Ινσούα στον Χαρίση. Το ριπλέι δεν είναι διαφωτιστικό για το αν ο Αργεντινός βρίσκει τον Χαρίση και κατά πόσο του έκανε φάουλ. 

25' Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με αρκετούς παίκτες στην περιοχή και τη μπάλα στα πόδια του Γιόχανσον, δεν μπόρεσε να σουτάρει ο Σουηδός και ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ. 

23'Κερδίζει νέο κόρνερ ο Παναθηναϊκός, εκτελέστηκε με πάσα αλλά ο Ζαχίντ άνοιξε λίγο παραπάνω το κοντρόλ.

22'Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα προς τον αφύλαχτο Ανουάρ ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε τη μπάλα έξω. 

22' Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Δώνης προσπάθησε με ένα τακουνάκι να νικήσει τον Μέγιερι αλλά αυτό ήταν αδύναμο. 

21' Ο Μακέντα έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Γούτα και έφυγε κόρνερ. 

16' Πιέζει ο Παναθηναϊκός και κερδίζει και άλλο κόρνετ. Το εκτέλεσε ο Ζαχίντ με τον Μάντσον να διώχνει τη μπάλα. 

15' Ο Ζαχίντ έκανε την ενέργεια από τα δεξιά και τη σέντρα με τον Γούτα να διώχνει σε κόρνερ. 

14' Διώχνει εκ νέου ο Μακέντα σε δεύτερο κόρνερ για την ομάδα του Ατρόμητου. 

13' Ανεβαίνει ο Ατρόμητος από τα αριστερά και κερδίζει κόρνερ. Το πρώτο στο ματς. 

10' Σέντρα του Χατζηγιοβάνη από τα αριστερά με τον Κατράνη να διώχνει σε κόρνερ. 

8' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Μακέντα έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ και ο Μέγιερι και πάλι με το πόδι έδιωξε τη μπάλα. 

7' Νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Η μπάλα στον Χατζηγιοβάνη που μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ με τον Μέγιερι να διώχνει σωτήρια τη μπάλα. 

6' Κοντά και σε δεύτερο γκολ ο Παναθηναϊκός. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε την ενέργεια και την πάσα προς τον Γιόχανσον στο δεύτερο δοκάρι και ο Σουηδός έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα. 

4' ΓΚΟΛΠαναθηναϊκός - Ατρόμητος (Κουρμπέλης). Η μπάλα μετά το διώξιμο της άμυνας του Ατρόμητου έφτασε στον Κουρμπέλη απο πάσα του Χατζηγιοβάνη. Ο αρχηγός των πράσινων επιχείρησε το σουτ η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Καχίλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στο γάμα της εστίας του Μέγιερι. 

3'Ο Παναθηναϊκός έχει συνέχεια τη μπάλα στην κατοχή του αυτά τα πρώτα λεπτά. 

1' Ξεκίνησε το ματς με τον Παναθηναϊκό στη σέντρα και την πρώτη επίθεση. 

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο βρίσκονται οι Μάνδας, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Νταβιώτης και Στρούγγης. 

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό είναι οι Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Κολοβός, Κολοβέτσιος, Περέα και Νάγκι. 

Ας θυμηθούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων: 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ανουάρ, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγερι, Κατράνης, Γούτας, Καχίλα, Χαρίσης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Μάντσον, Κιβρακίδης, Βέλλιος. 

Στις εξέδρες βρίσκεται και ο Γιασίν Αγιούμπ ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. 

Οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από τους δ΄θο προπονητές. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα