Συνάντηση των «Big4» - Αυγενάκης: «Είχαμε ντέρμπι»

Συνάντηση των «Big4» - Αυγενάκης: «Είχαμε ντέρμπι»

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα η σύσκεψη των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, την οποία συγκάλεσαν ο υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Οι «Big4» παρέμειναν μέσα στην αίθουσα για σχεδόν τέσσερις ώρες αφού η σύσκεψη ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Μάλιστα κανείς εκ των τριών δεν προχώρησε σε δηλώσεις, καθώς ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ούτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά ούτε και ο Γιάννης Αλαφούζος έμειναν για να κάνουν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Κατά την αποχώρησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είπε: «Είχαμε ντέρμπι».

Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Δημήτρη Μελοσσανίδη να κοιτάζει αλλού

Προεδρεύων και συντονιστής στην σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Διακρίνεται και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης καθώς μπαίνει στην αίθουσα της σύσκεψης

Λίγο μετά τις 14:00 κατέφθασαν -κατά σειρά- στο ξενοδοχείο ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου. Στις 14:50 κατέφθασε ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, στις 15:00 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και αμέσως μετά ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος. Περίπου στις 15:05 προσήλθε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρισκόταν από νωρίς το μεσημέρι στο ξενοδοχείο, αλλά αποχώρησε ενδιάμεσα για κάποια υποχρέωση.

 

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα