«Δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον που ξέραμε»: Ιταλός νευροχειρουργός για τον Σουμάχερ

«Δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον που ξέραμε»: Ιταλός νευροχειρουργός για τον Σουμάχερ

 Σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ προχώρησε μιλώντας σε εφημερίδα της χώρας του Ιταλός νευροχειρουργός, έξι χρόνια μετά το σοβαρό ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του πιλότου της Φόρμουλα 1.

Ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 είναι «πολύ αλλαγμένος και εξασθενημένος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νικολά Ατσιάρι, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο στη Μπολόνια.

«Πρέπει να φανταστούμε έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που θυμόμαστε στις πίστες, με μια πολύ αλλαγμένη και εξασθενημένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή», δήλωσε ο Ατσιάρι στην ιταλική εφημερίδα Contro Copertina.

Ο 51χρονος σήμερα Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται καθηλωμένος στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο του σπιτιού του στη Γενεύη από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις χτύπησε το κεφάλι του σε έναν βράχο.

Στο πλευρό του πολυπρωταθλητή βρίσκεται πάντα η γυναίκα του, Κορίνα, και τα δύο παιδιά τους Τζίνα – Μαρί, 22 ετών, και Μικ, 20 ετών.

Οι δηλώσεις του νευροχειρουργού έρχονται λίγους μήνες μετά τη δήλωση του πρώην μάνατζερ και φίλου του Τζιν Τοντ, με την οποία γνωστοποιούσε ότι παρακολούθησε μαζί με τον Σουμάχερ αγώνα Φόρμουλα 1 στην τηλεόραση.

«Είμαι πάντα πολύ προσεκτικός με τις δηλώσεις, αλλά είναι αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του στην Ελβετία», είδε δηλώσει τότε, προσθέτοντας: «Ο Μίκαελ είναι στα καλύτερα χέρια και λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα στο σπίτι του. Δεν τα παρατάει και συνεχίζει να αγωνίζεται».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα