Μπαρτζώκας: Διδακτικό το ματς με Άλμπα, αποφάσεις μετά την Μπάγερν

Μπαρτζώκας: Διδακτικό το ματς με Άλμπα, αποφάσεις μετά την Μπάγερν

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague, το οποίο θα είναι και πάλι εντός έδρας, ξανά απέναντι σε ομάδα της Γερμανίας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε πολλά και σημαντικά, στη media day πριν το ματς της Παρασκευής (17/1, 20:30) με την Μπάγερν Μονάχου, για την 20η αγωνιστική. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League και την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας, χαρακτήρισε «διδακτικό το ματς με την Άλμπα» για τον ίδιο, ενώ αποκάλυψε πως «αποφάσεις θα ληφθούν μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν». «Τα πάντα διορθώνονται, αρκεί να υπάρχει θετική σκέψη. Μιλάω για όλο τον περίγυρο. Είναι μία ιδιόμορφη κατάσταση, αλλά όλα διορθώνονται», ανέφερε επίσης ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 


Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: «Βλέπουμε μεγάλα σκορ, δεν είναι τόσο η επιθετική ικανότητα αλλά το γεγονός πως λείπει η τακτική λόγω των πολλών παιχνιδιών. Οι παίκτες παίζουν για τα νούμερά τους, δεν κάνουν τόσο αυτά που θέλουν οι προπονητές. Η Μπάγερν έχει καλούς παίκτες με ταλέντο. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος στην άμυνα θα έχεις προβλήματα».


Σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης του Ολυμπιακού, ο Μπαρτζώκας ανέφερε: «Μετά το αυριανό παιχνίδι θα σας απαντήσω. Το πρώτο ματς ήταν διδακτικό για μένα. Οι αντιδράσεις ανθρώπων κάτω από πίεση είναι διαφορετικές. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι παράμετρος για αποφάσεις. Είμαστε λίγοι αριθμητικά, αυτό είναι δεδομένο. Θα κάνουμε προσπάθεια να ενισχυθούμε. Κοιτάμε ήδη παίκτες. Τα πράγματα στην αγορά είναι συγκεκριμένα. Πρέπει να πληρώσεις buy-out, γιατί οι καλοί παίκτες έχουν ομάδα αυτή την εποχή».


Σε ό,τι αφορά τους στόχους και τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την οκτάδα, τόνισε: «Δεν μπορείς να αφήσεις μία χρονιά δύο μήνες πριν το τέλος. Είναι μία διοργάνωση που έχει λάμψη και δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος. Μπορεί να πέσει το ηθικό σου αν δεν είσαι απόλυτα έτοιμος. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Στόχος μας πάντα είναι το επόμενο ματς».


Απαντώντας στην ερώτηση για το αν περίμενε θερμή υποδοχή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, είπε: «Από τότε που έφυγα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν ζεστοί. Έτσι ήταν και αυτό. Στην Ελλάδα αλλάζουν αυτά βέβαια»...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα